Soorten zakelijke verzekeringen die u mogelijk nodig heeft

Is uw bedrijf gedekt voor het onverwachte?

Niets in het leven is zeker, en dit omvat dingen die uw bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden. Natuurrampen, stormen en zelfs terrorisme zijn allemaal factoren die uw professionele leven kunnen verwoesten. Neem de tijd om een ​​controle van de zakelijke verzekering uit te voeren en zorg ervoor dat het onverwachte uw bedrijf niet tegenhoudt. Er zijn enkele basistypen bedrijfsverzekeringen die essentieel zijn voor uw activiteiten, waaronder:

Eigendom

Een verzekering voor zakelijk onroerend goed betaalt de schade aan uw zakelijk onroerend goed als gevolg van een gedekt verlies. Het beleid beschermt niet alleen uw bedrijfslocatie, maar ook uw inhoud, inclusief kantoormeubilair, computers, uw bedrijfsinventaris en andere items die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering. Veel onroerendgoedverzekeringen voorzien ook in uitgaven voor het beschermen van uw bedrijf tegen verdere schade na een verlies zoals een brand (inclusief zaken zoals het verwijderen van puin) en het geld dat nodig is om uw bedrijf te blijven bedienen totdat de schade door het verlies is hersteld.

Aansprakelijkheid

Als bedrijfseigenaar kunt u door anderen worden aangeklaagd voor schade als gevolg van nalatigheid van uw zakelijke services die schade aan anderen toebrengen, zoals een defect product. Aansprakelijkheidsverzekering betaalt voor uw schade en juridische kosten als u tot uw polislimieten wordt gedagvaard. Uw aansprakelijkheidsbeleid betaalt ook voor medische kosten van anderen die schade hebben opgelopen door uw bedrijf. U kunt een kijkje nemen op https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com als u op zoek bent naar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Commercieel Auto

Elk voertuig dat u gebruikt in de bedrijfsvoering moet worden opgenomen in uw commerciële autobeleid. De meeste persoonlijke autoverzekeringen sluiten voertuigen uit die voor zakelijke doeleinden worden gebruikt. Uw commerciële autobeleid vergoedt lichamelijk letsel of materiële schade aan anderen veroorzaakt door de werking van uw bedrijfsvoertuig tot aan uw beleidslimieten.

U kunt een commerciële autoverzekering aanpassen aan uw specifieke behoeften, zoals betalen om een voertuig te vervangen dat bij een ongeval betrokken is.

Werkvergoeding

De meeste staten vereisen van werkgevers dat zij een schadeverzekering voor werknemers dragen. Texas ondernemers zijn niet verplicht om werknemers compensatie te dragen. De vereiste is voor werkgevers die het vereiste aantal werknemers hebben (dit varieert van drie tot vijf, afhankelijk van in welke staat u woont).

Een werknemerscompensatiebeleid betaalt medische zorg en verloren lonen voor werknemers die tijdens het werk gewond zijn geraakt.

 

 

 

 

De dekking betaalt schadevergoeding, ongeacht wie schuldig is aan het ongeval.Als de werknemer overlijdt, betaalt de polis compensatievoordelen aan het gezin van de werknemer.

 

Als u een kleiner bedrijf hebt, is het mogelijk dat u wettelijk niet verplicht bent een werknemersverzekeringsverzekering af te sluiten, afhankelijk van in welke staat u woont.

 

 

 

Echter, zelfs als u hiertoe niet wettelijk verplicht bent, kan het dragen van deze dekking nog steeds een goed idee zijn om zorg ervoor dat u beschermd bent tegen wettelijke aansprakelijkheid wanneer een werknemer gewond raakt tijdens het werk.

Fout en omissies (E&O)/professionele aansprakelijkheid

Als uw bedrijf betrokken is bij professionele diensten, waaronder professioneel advies geven, aanbevelingen doen, producten ontwerpen, enz.; u kunt worden vervolgd als u onjuist advies geeft of een verkeerde aanbeveling doet die anderen schade berokkent. Een fouten- en omissiesbeleid beschermt u tegen deze fouten bij het beoordelen en betaalt juridische kosten tot aan de beleidslimieten.